al contingut a la navegació Informació de contacte

Nova oferta de feina a Esterri de Cardós

Esterri de Cardós està buscant incorporar una persona jove per a treballar a l'Ajuntament en contracte de pràctiques remunerades amb 6 mesos de duració i per començar de manera immediata.

DIVENDRES 06 AGOST 2021

L'oferta està dirigida a:

  • Persones relacionades amb el sector de la construcció i la rehabilitació amb coneixements per executar obres de paleta en petites obres municipals.
  • De manera alternativa, també es poden tenir en compte persones provinents dels sectors de l'electricitat, la jardineria, la fusteria o qualsevol altra que pugui estar relacionat amb els treballs d'obres i servis de manteniment municipal.

Els requeriments són els següents:

  • Estar inscrit a Garantia Juvenil (encara hi ets a temps!!!). Has de tenir entre 16 i 29 anys i no estar treballant ni estudiant.
  • Estar inscrit a l'Oficina de Treball com a demandant d'Ocupació.
  • Tenir alguna de les titulacions següents: titulació universitària, grau mig o superior, o certificat de professionalitat, relacionades amb la tasca laboral a desenvolupar. És obligatori que faci menys de cinc anys de la finalització d'aquests estudis.
  • No haver participat en les convocatòries dels exercicis 2019 i 2020.


Si estàs interessat/da o vols fer cap consulta, pots trucar directament a l'Ajuntament d'Esterri de Cardós o enviar un mail a l'adreça electrònica ajuntament@esterricardos.ddl.net

I, si encara no estàs inscrit a Garantia Juvenil, podeu fer-ho de manera online (amb certificat digital) i/o a través de l'Oficina de Treball a Tremp o els dimarts a Sort.

Galeria d'imatges