Divendres, 26 De Febrer De 2021
C/ Unic s/n, Esterri de Cardós - 25571 Telèfon: 973 62 31 85 Fax: 973 62 31 85
ajuntament@esterricardos.ddl.net

Portada

C/ Unic s/n
25571 Esterri de Cardós
Lleida
ajuntament@esterricardos.ddl.net

Tots els continguts del lloc web Ajuntament d'Esterri de Cardós -que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.- són, bé propietat de Ajuntament d'Esterri de Cardós, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Ajuntament d'Esterri de Cardós és propietat exclusiva de Ajuntament d'Esterri de Cardós i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Ajuntament d'Esterri de Cardós és de Ajuntament d'Esterri de Cardós o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicaci&ocaute;, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Ajuntament d'Esterri de Cardós o dels seus proveïdors.

Ajuntament d'Esterri de Cardós i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Ajuntament d'Esterri de Cardós són marques protegides per Ajuntament d'Esterri de Cardós. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Ajuntament d'Esterri de Cardós (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Ajuntament d'Esterri de Cardós constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Ajuntament d'Esterri de Cardós es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Ajuntament d'Esterri de Cardós es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Ajuntament d'Esterri de Cardós com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Ajuntament d'Esterri de Cardós no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Ajuntament d'Esterri de Cardós no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Ajuntament d'Esterri de Cardós.

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Ajuntament d'Esterri de Cardós inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Ajuntament d'Esterri de Cardós no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Ajuntament d'Esterri de Cardós no implica que Ajuntament d'Esterri de Cardós l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Ajuntament d'Esterri de Cardós es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del Ajuntament d'Esterri de Cardós.

Ajuntament d'Esterri de Cardós exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Ajuntament d'Esterri de Cardós o de webs de tercers.

Ajuntament d'Esterri de Cardós no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Ajuntament d'Esterri de Cardós.

El contingut del web de Ajuntament d'Esterri de Cardós únicament és aplicable a territori espanyol.

Ajuntament d'Esterri de Cardós garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Ajuntament d'Esterri de Cardós. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Ajuntament d'Esterri de Cardós, creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Ajuntament d'Esterri de Cardós enviant un e-mail a: ajuntament@esterricardos.ddl.net

Mapa Web